ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ RETAIL SYSTEMS BARCODE - POS

Στην TECHOUSE μπορείτε να βρείτε τις απαραίτητες μηχανές για την επιχείρησή σας:

Ταμειακές Μηχανές

Barcode Scanners

POS Systems

Μεταχειρισμένα Μηχανήματα

Ταμειακές Μηχανές

Οι ταμειακές μηχανές έχουν εξελιχθεί και αναβαθμιστεί τεχνολογικά, είναι πλέον ολοκληρωμένα πληροφοριακά συστήματα με δυνατότητες που ξεπερνούν τις συμβατικές ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Eίναι σχεδιασμένες με λειτουργίες εναρμονισμένες και συγχρονισμένες με όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα του Υπουργείου Οικονομικών.

Αντιπροσωπεύουμε για την Άρτα και την ευρύτερη περιοχή τις εξής κατασκευάστριες Εταιρίες: PROLINE, NORMA, SAREMA, για τις οποίες έχουμε το εξουσιοδοτιμένο service και τη Νόμιμη σφραγίδα ανοίγματος της μηχανής από εξουσιοδοτημένο τεχνικό.

Εξουσιοδοτημένο Service

Oι ταμειακές μηχανές ως φορολογικά στοιχεία του κράτους αποτελούν μηχ/τα τα οποία ελέγχονται για την αξιόπιστη και νόμιμη λειτουργία τους και το service γίνεται μόνο από εξουσιοδοτημένους τεχνικούς των Εταιριών οι οποίοι παίρνουν την πιστοποίηση και τη σφραγίδα ανοίγματος της μηχανής.

Η δική μας εμπειρία στο service των ταμειακών μηχανών είναι 30 ετών, από το 1990 που πρωτοεφαρμόστηκε ο νόμος για υποχρεωτική χρήση σε επιχειρήσεις. Μέχρι σήμερα εν έτη 2020 έχουμε εγκαταστήσει περισσότερες από 5000 μηχανές. Το τεχνικό μας τμήμα με υπεύθυνο τον Γούσια Γεώργιο είναι αντικείμενο αιχμής και ποιότητας για την Εταιρία μας. Βασική μας προτεραιότητα η άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας της κάθε μηχανής.

Παρέχουμε εγγύηση εφόρου ζωής της μηχανής για νέες πωλήσεις που πραγματοποιούνται από Δεκέμβριο 2019.

Barcode Scanners – POS Systems

BARCODE SCANNERS

Eίναι τα απαραίτητα περιφερειακά για τη λειτουργία κάθε επιχείρησης η οποία ελέγχει πλήρως τις πωλήσεις της με τον κωδικό barcode που αναγράφεται με ετικέτα σε κάθε προιόν. Με αυτή τη διαδικασία γίνεται πιο εύκολη πρακτικά η πώληση και ταχύτερη η εξυπηρέτηση στο πελάτη.

POS SYSTEMS

Eίναι ολοκληρωμένα μηχανήματα για το ταμείο κάθε επιχείρησης με κόμπακτ σχεδιασμό και αποτελεί ένα αυτόνομο ταμειακό σύστημα που περιλαμβάνει σε μια μονάδα τον υπολογιστή την οθόνη και το πληκτρολόγιο. Απαραίτητα περιφερειακά για τη πλήρη ταμειακή λειτουργία του είναι ένας θερμικός εκτυπωτής για την έκδοση αποδείξεων με τη συνοδεία φορολογικού μηχανισμού για την φορολογική σήμανση ή ένας φορολογικός εκτυπωτής ΑΔΗΜΕ ο οποίος εκτυπώνει απευθείας απόδειξη με σήμανση.

REFURBISHED BARCODE SCANNERS- POS SYSTEMS

Παρέχουμε πλήρη γκάμα σε REFURBISHED BARCODE SCANNERS & POS SYSTEMS από 2ο χέρι μεταχειρισμένα από το εξωτερικό με τις καλύτερες προδιαγραφές συντήρησης και service πλήρως ανακατασκευασμένα με αρκετά προσιτό κόστος και στο 1/3 της τιμής ενός καινούργιου Η/Υ, με εγγύηση καλής λειτουργίας έως 3 έτη.

et|icon_pin|

Διεύθυνση

Παπακώστα & Σιμεντζή 2
(Περιοχή Τρίγωνο - Απέναντι
από το Super Market Σκλαβενίτη)
Άρτα
et|icon_phone|

Τηλέφωνα

et|icon_clock|

Ώρες Λειτουργίας

Δ-Π: 8πμ - 8μμ
Σ-Κ: Κλειστά